Hverdagen i Ministuen:

Jeg lægger vægt på at børnene skal opleve mange spændende ting i Ministuen, men jeg har i særlig grad fokus på det sociale omkring børnenes relationer, og udvikling af empati.

I hverdagen ser jeg helst at jeres barn er afleveret inden kl. 9:00, da vi dagligt er på tur, eftersom vi er vilde med naturen ( i al slags vejr...) 🙂

Vi leger på mange af de dejlige legepladser, der er i området, besøger ænderne ved Lyngby sø, fårene i Ermelunden, den lokale rideskole, går tur i skoven, i Dyrehaven samt til Slotsparken ved Sorgenfri slot.

Jeg vægter primært de nære ting, og bruger lokalsamfundet flittigt, men indimellem tager vi også på længere ture med bus og tog til eksempelvis ZOO og Kongens have, i børneteatre, samt på diverse museér bl.a. Frilandsmuseét, der ligger meget tæt på.

Jeg mødes ofte med kollegaer (ca. 2 - 3 gange ugentligt), tager på ture og besøger dem i deres haver og hjem, ligesom de også besøger os. Dette giver børnene mulighed for at lære andre børn at kende og socialisere sig "bredere", inden de skal videre i børnehave...